Baltijas volejbola līga. "RTU/Robežsardze Jūrmala" – VK "Biolars/Jelgava"

Baltijas volejbola meistarlīgā šovakar savā starpā spēlēja RTU Robežsardze un Biolars/Jelgava. Uzvara trijos setos rīdziniekiem, par spēli Normunds Melderis.

Skaidrs, ka šajā mačā favorītu statuss piederēja mājiniekiem, kā nekā – iepriekšējās septiņās spēlēs «Robežsardze» bija guvusi trīs uzvaras, kamēr jelgavnieki tikai vienu. Spēles gaita prognozes apstiprināja. Tikai pirmajā setā līdz tā vidum, kā arī otrā seta pašā sākumā «Biolars» spēja kaut cik «turēt līdzi» krietni ātrāk un agresīvāk spēlējošiem laukuma saimniekiem. Pārējā laikā viss notika pēc «Robežsardzes» diktāta, un visos trīs setos uzvarētāju varēja nojaust jau krietnu laiku pirms to beigām. Uzbrukumā paspīdēja Renārs Pauls Jansons, kurš viens pats komandai atnesa 17 punktus. Tikmēr jelgavnieki pa visiem kopā setos sakrāja attiecīgi - 17, 15 un 16 punktus. Tāpēc 3-0 bija likumsakarīgs iznākums.

Intervija - Aivis Āboliņš, «RTU/Robežsardze»/”Jūrmala” uzbrucējs

Panākums ļāva «Robežsardzes» volejbolistiem pacelties uz ceturto vietu, bet «Biolars» komanda joprojām ir trešā, bet tikai no beigām.