Latvijas-Igaunijas basketbola līga. BK "Ventspils" - BK "Ogre"

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā Ventspils komanda dramatiskā cīņā pārspēja Ogri – no Ventspils ziņo mūsu korespondents Normunds Melderis.

Līdz šim ventspilnieki bija guvuši sešas uzvaras un vienreiz zaudējuši, bet ogrēnieši kontā – trīs panākumi un trīs neveiksmes, jo viņiem šosezon ne reizes nebija izdevies abus grandus. «Ogres» klubs spēli aizvadīja bez viena no līderiem Kaspara Bērziņa, bet tas netraucēja viņiem sākumā izvirzīties vadībā. Tad «pamodās» arī mājinieki un pārņēma vadību. Otrās ceturtdaļas izskaņā jau ar vairākiem tālmetieniem priekšā atkal bija viesi. Puslaiks 45-40 viņu labā. Šādu dažu grozu vadību «Ogres» komanda noturēja līdz pat pēdējās ceturtdaļas vidum. Spēles beigās uzbrukumā vairākkārt kļūdījās viesu aizsargs Andrē Valkers, savukārt ventspilnieku sastāvā svarīgus punktus guva Artūrs Ausējs. Pārņemot vadību 9 sekundes pirms spēles beigām, dramatisku uzvaru ar 82-81 svinēja «Ventspils» komanda.

Intervija - Artūrs Ausējs, BK «Ventspils» aizsargs

Spēles iznākums gan nemainīja vietu tabulā – ventspilnieki ir otrie, bet «Ogres» basketbolisti – trešajā vietā Latvijas komandu konkurencē.