Latvijas futbola valstsvienības gatavība rīt gaidāmajai spēlei ar Fēru salām

Latvijas futbola valstsvienība rītvakar aizvadīs pirmspēdējo spēli Nāciju līgā pret Fēru salām. Pirms gaidāmās cīņas komandā konstatēta viena spēlētāja saslimšana ar COVID-19. Par to kā tas ietekmēs valstsvienības gatavību spēlei stāsta Raimonds Gekišs.

Pēc atgriešanās no pārbaudes spēles Sanmarīno, veicot Covid-19 pārbaudes, pozitīvas analīzes uzrādīja aizsargs Vladislavs Sorokins. Tostarp divi spēlētāji identificēti kā tuvākās kontaktpersonas – pussargs Vladislavs Fjodorovs un fizioterapeits Dmitrijs Jefremenkovs. Lai samazinātu vīrusa izplatības risku, papildus citām darbībām, komanda uz treniņiem un spēlēm dodas ar diviem autobusiem. Vīrusa riski šobrīd treneriem nesniedz pārliecību par sastāvu rītdienas spēlei.

Intervija - Dainis Kazakevičs, Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris

Lāčplēša dienā Latvija izcīnīja pirmo uzvaru gada laikā. Panākums pret Sanmarīno treneriem deva vērtīgu informāciju, ko centīsies iemiesot spēlē pret grupas līderiem – Fēru salām, kas gan Rīgā ieradās bez trim labākajiem spēlētājiem.

Intervija - Dainis Kazakevičs, Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris

Līdz šim Nāciju Līgas D1 grupā Latvijas izlase trīs reizes cīnījusies neizšķirti un piedzīvoja vienu zaudējumu. Joprojām meklējot pavedienus pirmajai uzvarai.

Intervija - Elvis Stuglis, Latvijas futbola valstsvienības aizsargs

Pēdējo spēli savā laukumā pret Fēru salu izlasi Latvija uzsāks plkst. 19:00.