Ilmārs Bricis kļūst par Latvijas biatlona izlases galveno treneri

Latvijas biatlona izlasē notikusi galveno treneru maiņa – Māra Čakara vietā stājies Ilmārs Bricis. Plašāk stāsta matīss Timofejevs.

Līdzšinējais galvenais treneris Māris Čakars turpinās darbu ar jaunajiem sportistiem, kuri pēc jaunā gada startēs IBU kausa sacensībās. Bet par pieaugušo izlases galveno treneri otrdien biatlona federācijas valdes sēdē apstipirnāts Ilmārs Bricis.

Viens no Latvijas visu laiku labākajiem biatlonistiem Ilmārs Bricis vairākus gadus individuāli trenējis šī brīža Latvijas labāko sieviešu biatlonisti Baibu Bendiku.

Intervija - Gundars Upenieks, Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs

Vadošais Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sezonai gatavojas kopā ar Vācijas izlasi un šobrīd trenējas Itālijā, tur trenēties turpina arī Baiba Bendika.

Savukārt pārējie izlases dalībnieki uzsākuši treniņus Zviedrijā. Vienīgi Roberts Slotiņš izmantojis iespēju uz brīdi patrenēties ar Somijas izlasi.

Pirmajos divos PK posmos Latviju pārstāvēs divas dāmas Baiba Bendika un Sanita Buliņa, kā arī četri vīri - Andrejs Rastorgujevs, Aleksandrs Patrijuks, Edgars Mise un Roberts Slotiņš.

Intervija - Gundars Upenieks, Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs

Jaunā Pasaules kausa sezona biatlonā sāksies 28. novembrī Kontiolahti, Somijā. Visus posmus varēsiet vērot LTV7.