Province: «Ābolu ceļš»

Ja sākumā zinātu to smagumu, ko nāksies uzņemties, nez vai būtu drosme spert šādu soli un pamestā, izdemolētā konservu cehā atvērt ražotni,- atzīst Sabiles sidra nama saimniece Baiba Circene. Tiesa, piebilstot, ka darījusi to, lai būtu interesanti, jo viegli jau nav interesanti. Mazais ražotājs ir tikai sīks graudiņš starp cilvēku nevēlēšanās strādāt, likumdošanas, dažādu valsts institūciju un nu jau arī pandēmijas dzirnakmeņiem. 

Baiba atzīst, ka mazpilsētas dzīvei ir savs šarms un neatsveramas priekšrocības, savukārt dzīves kvalitāte šeit nebūt nepiekāpjas lielpilsētas vilinājumu un iespēju priekšā, tomēr joprojām ir jāpiestrādā pie tā, lai Sabili uzliktu «uz kartes» un dēvētu nevis par Kurzemes Šveici, bet gan Šveices Kurzemi. Otrdien, 27.oktobrī 19.30 LTV1. 

Komentāri

Kategorijas