V.I.P. 7. septembris. Otrais pusfināls

Erudīcijas spēles «Veiksme. Intuīcija. Prāts» otrajā pusfinālā pie Uģa Joksta viesos būs kapteiņi, kuri spēlē jau piedalījušies. Kapteiņa Kristapa Rozīša ikdiena norit bankā, bet Haralds Skarbnieks ir jurists. Komandām būs jārod atbildes uz jautājumiem par NBA klubu emblēmām, Vinstonu Čērčilu, alus šķirnēm un zirglietām. 

Dalībnieki:

Haralds Skarbnieks, komandas kapteinis, jurists. Ar draugiem organizē izlaušanās spēles un citus sportiskus pasākumus. Brīvajā laikā lasa labas grāmatu vai skatās filmas.

Ruzanna Grigorjana, kapteiņa kolēģe. Zem sievišķīgās ārienes slēpjas ass prāts, kas spēj atrisināt jebkuru problēmu. Viņas mīļākie ziedi ir gerberas. Ruzanna daudz laika pavada ceļojot, ļaujoties sarunām, iegūstot jaunas paziņas.

Kārlis Piģēns, strādājis kopā ar Ruzannu un Haraldu. Patīk gari pārgājieni un ceļojumi. Pēdējā ceļojumā pa Grenlandi gāja septiņas dienas un jau nākamajā dienā devās ar draugiem izbraucienā ar riteņiem. Strādā enerģētikas sektorā un studē doktorantūrā.


Kristaps Rozītis, komandas kapteinis, strādā bankā. Erudīcijas un prāta spēļu dalībnieks ar vērā ņemamu stāžu. Darbojas gan korī, gan folkloras kopā. Piemīt netipiska muzikāla gaume, nepamet novārtā labu literatūru. Audzina divus dēlus.

Aleksandra Gordejeva, kapteiņa kolēģe. Darbojas IT jomā. Patīk dažāda tipa prāta spēles. Bieži aizraujas ar grāmatām. Regulāri skatās filmas, vislielākajā cieņā ir drāmas un vēsturisks kino.

Toms Jurgenovskis, kapteiņa kolēģis. Ikdienā ir datorspeciālists. Patīk pavadīt laiku, dodoties ar motociklu mežos un citās grūti izbraucamās vietās. No grāmatu pasaules vislabprātāk izbauda kriminālromānus. Ir trīs dēlu tēvs.