Pandēmijas laikā atver veselīga uztura kafejnīcu

Diānai Bīlmanei-Ozoliņai vienmēr ir paticis ēst garšīgi un veselīgi. Vienlaikus viņa vienmēr ir uzskatījusi, ka veselīgam uzturam nav jābūt kaut kam ekskluzīvam un pieejamam tikai cilvēkiem ar bieziem naudas makiem. Tā radās arī viņas biznesa ideja – izveidot ražotni, kurā tiek gatavoti veselīgi ēdieni. Covid-19 pandēmijas laikā viņa Siguldā atvērusi kafejnīcu un veikalu «Stirna un Avokado» un kā pati saka – šāda uzņēmējdarbības pieredze ir labāka par Hārvardas universitātes izglītību. Šodien Rīta panorāmā turpinām stāstīt par uzņēmumiem, kas attīstās Latvijā esošajos biznesa inkubatoros. Skatāmies sižetu.