HK "Olimp" skaidrība par finansējumu jaunajai sezonai

Latvijas pērnā gada hokeja virslīgas pamatsezonas uzvarētāji Olimp hokejisti tikuši skaidrībā par finansējumu nākamajai sezonai. Arī par to, vai komanda spēlēs tikai Latvijā, vai arī Eiropas līmenī. Turpina Andris Auziņš.

Pamatturnīra uzvarētāja Olimp komanda arī nākamsezon spēlēs hokeja Virslīgā – kluba vadībai galvenie atbalstītāji snieguši garantijas par gaidāmās sezonas budžetu. Finansējuma apstiprināšana beidzot ļaus menedžeriem sākt uzrunāt spēlētājus, ko redz komandas sastāvā. Šobrīd diezgan droši var apgalvot, ka Virslīgā gaidāmajā sezonā tiešām spēlēs septiņi klubi.

Intervija - Maksims Širokovs, HK «Olimp» spēlējošais menedžeris

Pēc divkārtējā čempiona Kurbada izstāšanās no Virslīgas – Latvijā daudzi kvalitatīvi hokejisti palika bez darba – Maksims Širokovs dažus bijušos Kurbadiešus labprāt redzētu Olimp sastāvā, jo komandas mērķis ir pārvarēt Kontinentālā kausa pirmo kārtu.

Intervija - Maksims Širokovs, HK «Olimp» spēlējošais menedžeris

Pirms diviem gadiem Kurbada ledus hallē jau norisinājās viens no Kontinentālā kausa posmiem. Šāda turnīra organizēšanu atvieglo Starptautiskās hokeja federācijas politika – piešķirot noteiktu līdzfinansējumu.