Labie darbi virtuvē

Šefpavārs Uģis Veits raidījumā «Labie darbi virtuvē» bija iecerējis doties ciemos pie dažādu pilsonisko iniciatīvu pārstāvjiem un izzināt, ko tās dara, kāpēc tas ir svarīgi un noderīgi sabiedrībai. Taču dzīve ieviesa savas korekcijas un lika pielāgoties. Uģis darīs to, ko prot vislabāk – gatavos! 

Jums, skatītāji, un vienmēr vēl kādam cilvēkam, ar kuru viņam būs arī virtuāla iepazīšanās un saruna. Dažādi cilvēki, dažādas jomas un stāsti. Taču visus raidījuma viesus apvienos viņiem piemītošā iniciatīva. Kas ir tās pamatā? Vai tā ir rakstura, personības iezīme, vai drīzāk attieksmes jautājums?

Uģa pirmā saruna būs ar brīvprātīgo kustības #paliecmājās vadītāju Inesi Vaivari. #Paliecmājās ir pašorganizēta grupa, kas, izmantojot tehnoloģijas – aplikāciju, palīdz tiem, kuriem tas ir visvairāk vajadzīgs. Nopirkt produktus, izvest pastaigāties suni vai vienkārši piezvanīt un parunāt. Lai iepriecinātu un pateiktu paldies Inesei, Uģis pagatavos sātīgu zupu ar asumiņu un ļoti gardas, uz pannas cepamas, siermaizes.