V.I.P. 27. aprīlis. Fināls. Latvijas teātru pārstāvji

Šajā pirmdienas vakarā noslēdzam erudīcijas spēles «Veiksme. Intuīcija. Prāts» teātra pavasari ar izcilu finālu. Pie Uģa Joksta notiks Dailes teātra un Jaunā Rīgas teātra komandu duelis, kurā pretinieki būs viens otra cienīgi, savukārt klātesošie pēc spēles teiks, ka uz šo «izrādi» vajadzēja dalīt ielūgumus.

Dalībnieki:

Kaspars Znotiņš, komandas kapteinis, aktieris, grāmatu lasītājs un dzejas draugs, ziedu un sukulentu aizbildnis, ticības kopējs, laivotājs un velobraucējs. Kolēģi uzsver, ka viņš ir niansēti jūtīgs partneris, kurš spēj, piemēram, atveidot jūras vēju vai ārdošu mīlestību.

Sandra Kļaviņa, aktrise, nenovēršami sievišķīga, reizēm sieva, reizēm padotā, vairāk prasīga pret sevi nekā citiem. Kolēģi vērtē, ka Sandrai piemīt Monas Lizas efekts. Viņa spēj reizē nospēlēt maigumu un vienaldzību, prieku un skumjas, vientiesību un intelektuālu viltību. Vērīga un emocionāla, plašas amplitūdas aktrise.

Gundars Āboliņš, aktieris, savas telpas labiekārtotājs, omulīgu, grūti atrodamu Rīgas ēstuvju zinātājs, «Sudoku» spēles meistara kandidāts. Gundara šarms, talants un harizma spētu neitralizēt pat starptautiskus konfliktus.


Artis Robežnieks, komandas kapteinis. Dailes teātra aktieris. Absolvējis Daugavpils teātra kursu un sācis strādāt Daugavpils teātrī. 2007. gadā stažējies meistarklasēs Brodvejā. Par ilggadēju un nozīmīgu veikumu Aleksandra Čaka daiļrades popularizēšanā 2013. gadā apbalvots ar Aleksandra Čaka balvu, piedalījies televīziju seriālos un uzvedumos.

Pēteris Gaudiņš, Dailes teātra aktieris kopš 1977. gada, bet izrādēs piedalās jau no 1974. gada. Patīk suņi un Jū Nesbē kriminālromāni. Piedalījies seriālos „Viņas melo labāk”, „Tikai nesaki man Bizu”, pie Pētera balss ir pieraduši televīzijas filmu skatītāji.

Justīne Kļava, dramaturģe, kopš Latvijas Kultūras akadēmijas  absolvēšanas 2015. gadā strādā par pilna laika teātra dramaturģi. Veidojusi dramaturģisko materiālu izrādēm «Visas viņas grāmatas», «Planēta Nr. 85», «Jubileja ‘98». Par tekstu izrādei «Dvēseļu utenis» saņēmusi AKKA/LAA Autortiesību bezgalības balvu.