Te! 13. sērija. Centrāltirgus, Kuldīga, Ziemeļvidzemes noslēpums, Randu pļavas

Raidījuma „TE!” jaunajā sezonā Pauls Timrots turpinās ravēt Latvijas tūrisma infrastruktūras nezāles un iejusties nejaušā tūrista lomā, Marta Selecka ar Gustavu Terzenu parādīs netradicionālās vietas un notikumus Latvijā, un iepazīstinās skatītājus ar vietējo laužu iedvesmas stāstiem, Māris Olte pētīs vēl mazzināmu tradicionālu latviešu amata prasmi, bet Dace Grimze izmēģinās izcilāko no tradicionālās latviskās kulinārijas un to interpretācijas iespējas mūsdienās. Iespēja katrā raidījuma reizē redzēt visus sešus vadītājus, piešķirs jau ierastajam „TE!” formātam daudz dinamiskāku un daudzpusīgāku saturu.

Latvijas jaunatklāšanas raidījuma „TE!” trešajā sezonā vadītāju komandai pievienosies modele un diplomēta teoloģe Māra Kamperova, kura turpmāk ar režisoru Dzintaru Dreibergu atklās skatītājiem Rīgu, tās urbāno kultūru, vietas, satiktos cilvēkus un pilsētvides vērtības.

Raidījumu «TE!» veido VFS Films sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru, «LMT Latvijai» un Latvijas Televīziju, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un masveidā popularizētu vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās.

Skatītāji TE! komandai varēs sekot līdzi katru ceturtdienu plkst. 21:15, uzreiz pēc Panorāmas, ar atkārtojumiem tās pašas nedēļas sestdienās plkst. 11:00. Raidījumu visu sezonu varēs skatīties arī internetā VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/2013/te, vai pēc skatītāju izvēles – TE! Vimeo kontā http://vimeo.com/vfs, TE! YouTube kontā http://www.youtube.com/vfsfilms vai Ltv.lv un Tvnet.lv. Katru dienu TE! varēs satikt sociālajos medijos: Draugiem.lv/teraidijums, Facebook.com/te.raidijums, Twitter.com/teraidijums.