TTT Rīga dodas prom uz Eirolīgas spēlēm basketbolā sievietēm

Basketbola Eirolīgā sievietēm "TTT Rīga" rīt spēle izbraukumā Orenburgā pret Nadeždu. Pēdējā mačā vismaz mūsējām bija panākums, ar kādām cerībām komanda devās izbraukumā, turpina Raimonds Gekišs.

Pirms nedēļas «TTT Rīga» izcīnītais panākums pret Eirolīgas grandu – Jekaterinburgas «UGMK» jau ir spoža vēsture. Uzvara atgrieza «TTT» cīņā par pirmo sešinieku savā grupā, kas garantētu dalību izslēgšanas spēlēs. Viena no galvenajām panākuma kaldinātājām bija jaunā saspēles vadītāja – amerikāniete Marina Meibrija.

Intervija - Marina Meibrija, «TTT Rīga» saspēles vadītāja

«TTT» nākamās pretinieces Orenburgas «Nadežda» šosezon Eirolīgā izcīnījušas trīs uzvaras. Krievijas komandas viens no galvenajiem biediem ir Ērika Vīlere un Ivonna Tērnere – divas ātrākās ārējās līnijas spēlētājas Eirolīgā.

Intervija - Mārtiņš Zībarts, «TTT Rīga» galvenais treneris

«TTT» uz Orenburgu devās deviņu spēlētāju sastāvā. Viņu vidū arī Kitija Laksa, kuras atgriešanos laukumā gaidīja novembra beigās, bet rehabilitācijas posms ieilga. Pastāv iespēja, ka Laksa, kura nav spēlējusi kopš 2018. gada 15. novembra rītdien aizvadīs savu pirmo spēli.

Intervija - Mārtiņš Zībarts, «TTT Rīga» galvenais treneris

Šobrīd piecās spēlēs «TTT» ar vienu panākumu atrodas septītajā vietā. Savukārt Orenburga pakāpusies uz ceturto vietu. «TTT» no izslēgšanas spēļu robežas atpaliek par vienu punktu. Rītvakar spēle pret «Nadežda» plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.