Baltijas volejbola līga. OC Limbaži/MSĢ - PÄRNU VK

Latvijas volejbola izlases galvenā trenera igauņa Āvo Kēla viesošanās Limbažos allaž ir interesanta – pērn Kēla vadītā Igaunijas čempione Pērnavas komanda jau vienreiz pret jaunajiem Limbažniekiem apdedzinājās piedzīvojot zaudējumu. Kopš tā laika uz Pērnavu Kēls no Limbažiem pārvilinājis Kristapu Plataču, kuram pietiekams spēles laiks komandā arī šodien. Pērnava ātri vien panāca 14:7 savā labā, bet pieci limbažnieku punkti pēc kārtas pirmo setu padarīja sīvāku, turpinājumā Pērnava tādas vaļības vairs nepieļāva un Limbažiem zaudējums – 21:25.

Ļoti līdzīgs scenārijs arī otrajā setā Limbaži visu laiku iedzinējos, bet seta beigu daļā vidzemnieki atspēlējās līdz pat -1 punktam, taču jaudas līdz galam pietrūka un 22:25 atkal par labu Pērnavai.

Trešajā setā Laura Iecelnieka trenētie limbažnieki cīnījās, cik spēja – un cīņa punkts punktā – daudz ko izšķīra epizode seta vidū, kad pie -1 strīdīgā epizodē punkts tika igauņiem, galotnē titulētā Pērnava nekļūdījās un uzvarēja setu 18:25.

Intervija - Jānis Jansons, OC Limbaži/MSĢ cēlājs
Intervija - Kristaps Platačs, VK «Parnu» diognāle

Limbažniekiem šis bija devītais zaudējums desmit spēlēs un Baltijas līgā pēdējā pozīcija. Platača pārstāvētā Pērnava pateicoties šai uzvarai pietuvojas labāko trijniekam.