Mairis Briedis gatavojas cīņai ar Kšištofu Glovacki

Sestdien Rīgā pasaules augstākā līmeņa boksa cīņas Pasaules supersērijā. Mairis Briedis otro gadu pēc kārtas iekļuvis pusfinālā – tur latvietim pretī polis Kšištofs Glovackis. Bokseru atklātajos treniņos augstākā līmeņa bokserus vēroja Andris Auziņš.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis atklāto treniņu aizvadīja tiešām labā noskaņojumā. Šoreiz pirms pasaules boksa supersērijas pusfināliem Briedis savā vārda dienā bija krietni atvērtāks nekā pirms iepriekšējām cīņām, kas liek domāt, ka šoreiz latvietis izvairījies no traumām gatavojoties cīņai pret poli Kšištofu Glovacki.

Intervija - Mairis Briedis, Pasaules boksa supersērijas pusfinālists

Brieža un Glovacka sestdienas cīņā abi divi bokseri cīnīsies ne tikai par iekļūšanu sacensību finālā, bet arī par divām Pasaules čempionu jostām – WBO un WBC organizāciju vērtējumā.

Intervija - Kšištofs Glovackis, Pasaules boksa supersērijas pusfinālists

Sestdien Rīgā gaidītākā cīņa, protams, būs Briedis pret Glovacki, bet otra pusfināla dalībnieki amerikānis Endrjū Tabiti un Juniels Dortikoss pasaulē zināmi kā teicami nokautu meistari un uz Rīgu atbraukuši, lai cīnītos finālā.

Intervija - Endrjū Tabiti, Pasaules boksa supersērijas pusfinālists

Abi divi pusfināli jau sestsdien arēnā Rīga, bet piektdien visiem bokseriem būs jākāpj uz svariem, lai iekļautos 90,7 kg svara kategorijā.