Latvijas futbola izlases preses konference un treniņš

Dienu pirms rītdienas spēles preses konferencē  Latvijas izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs, kurš pats savulaik ir spēlējis Slovēnijas izlasē un trenējis to, izteicās ka Latvijas futbolistiem ļoti nepieciešami punkti. Pirms katras spēles komanda vienmēr cer uz  uzvaru un trim punktiem, bet vienlaikus šajā situācijā viņu zināmā mērā apmierinās arī pieticīgāks rezultāts - neizšķirts un viens punkts. Mūsu pretinieci - Slovēnijas izlasi Stojanovičs pazīst ļoti labi.

Intervija - Slaviša Stojanovičs, Latvijas izlases galvenais treneris

Ņemot vērā, ka slovēņu rindās ir vairāk meistarīgu spēlētāju, mūsu futbolisti nedrīkstēs zaudēt koncentrēšanos un svarīgi būs ievērot spēles disciplīnu. Tikmēr Polijā spēlējošais Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis uzsvēra, ka laime jāmeklē pie pretinieku vārtiem.

Intervija - Vladislavs Gutkovskis, Latvijas izlases uzbrucējs

Par spīti trīs zaudējumu bagāžai un pēdējai vietai grupā pirms spēles treniņā noskaņojums Latvijas nometnē bija kopumā cerīgs. Skaidrs, ka pēc neveiksmes pret Izraēlas izlasi, pamatsastāvā būs izmaiņas, ko noteikti koriģēs arī futbolistu veselības stāvoklis un fiziskā kondīcija. Tomēr spēle, kā zināms, sākas ar 0-0. Tāpēc teorētiski Latvijas un Slovēnijas futbolistu iespējas būs vienādas. Kā tas izskatīsies praksē-rādīs rītdienas spēle.