Vācijas tenisa izlasei nespēs palīdzēt tenisiste Angelika Kerbere

Iespējams Vācijas tenisa izlasei nespēs palīdzēt viņu labākā tenisiste Angelika Kerbere. Viņa nav ieradusies Rīgā, jo ir apslimusi. Plašāk stāsta Matīss Timofjeves.

Pasaules ranga piektais numurs Angelika Kerbere slikti jutās jau Monterejas turnīrā Meksikā. Pēc tam smagais ceļojums uz Eiropu nenāca viņai par labu. Vācijas izlases kapteinis uzsvēra, ka šobrīd Angelikas stāvoklis ir tāds, ka viņa nedrīkst lidot.

Intervija - Jans Gerlahs, Vācijas sieviešu tenisa izlases kapteinis

Intervija - Adrians Žguns, Latvijas sieviešu tenisa izlases kapteinis

Kerberes vietā uz Rīgu atlidojusi pasaules 90.rakete Mona Bartela. Februārī Vācija Pasaules grupas ceturtdaļfinālā piekāpās Baltkrievijai ar 0-4. Toreiz komandā nebija abas valsts labākās tenisistes Angelika Kerbere un Jūlija Gērgesa. Šoreiz pret latviju abas piekrita spēlēt.

Intervija - Jans Gerlahs, Vācijas sieviešu tenisa izlases kapteinis

Latvijas izlases kapteinim Adrianam Žgunam tikmēr jālauza galva izlases otrā numura vietu. To uzticēt Danielai Vismanei vai Diānai Marcinkevičai viņš izlems ceturtdien, kad būs skaidrs vai Vācijai varēs palīdzēt Kerbere. Arēna Rīga Latvijas un Vācijas dueli par iekļūšanu pasaules astoņu labāko komandu pulkā uzņems piektdien un sestdien.