Latvijas basketbola izlase aizvada treniņus pirms spēles ar Melnkalni

Šodien ļoti svarīga diena Latvijas sportā. Latvijas basketbola valstsvienībai pēdējā spēle pasaules kausa kvalifikācijā. Izbraukumā pret Melnkalni. Mūsējiem der uzvara ar vismaz 9 punktu pārsvaru, lai tiktu uz finālturnīru. Sākums astoņos vakarā, turēsim īkšķus, šovakar spēlēs arī daudzi mūsu Eirolīgas basketbolisti. Par pēdējiem jaunumiem no Podgorices ziņo Matīss Timofejevs.

Latvijas izlase pirms ļoti nozīmīgā mača ar Melnkalni paspējusi aizvadīt divus treniņus – svētdienas vakarā un pirmdienas rītā. Moračas sporta centrā galvenais uzsvars, protams, likts uz to, lai kombinācijas atcerētos Eirolīgas vīri Jānis Timma, Jānis Strēlnieks, Rolands Šmits, Dairis Bertāns, kā arī Žanis Peiners, kurš komandai pievienojās vien svētdien

Intervija - Žanis Peiners, Latvijas izlases aizsargs

Intervija - Dairis Bertāns, Latvijas izlases aizsargs

Medijiem treniņos kā ierasts atvērtas bija vien pēdējās 10 minūtes, treneru korpus taktiskās nianses mēģina maksimāli paturēt komandas iekšienē, tomēr arī mums šo to pastāstīja.

Intervija - Artūrs Visockis-Rubenis, Latvijas izlases treneris
 
Pēdējais, kuru treneri atstājuši ārpus pieteikuma ir centra spēlētājs Ronalds Zaķis.

Intervija - Artūrs Visockis-Rubenis, Latvijas izlases treneris

Latvijai šovakar pārpildītajā Moračas sporta centrā derēs uzvara ar vismaz 9 punktu pārsvaru. Matīss Timofejevs un Mārtiņš Šalmis no Podgoricas Melnkalnē.