Motokrosists no Kalvenes pagasta Aizputes novadā - Pauls Jonass. Tuesi.lv

«Motokrosistam ir jābūt nedaudz trakam un jāgrib smagi strādāt. Adrenalīns, ātrums, lēcieni un smagie treniņi man patīk un aizrauj,» stāsta motokrosists Pauls Jonass no Kalvenes pagasta Aizputes novadā.

«Motokrosā bez kritieniem nevar iztikt. Ja ne šodien, tad kādu dienu tiks piedzīvots kritiens – tu gulēsi uz zemes. Pēc kritieniem ir jāpasēž un jāpārdomā, ko darīt, lai nākotnē tā nenotiktu,» uzsver Pauls.

«Ar pasaules čempiona titulu nekas nav beidzies, viss tikai sākas. Ir vēl kur tiekties, ir vēl kur augt, ir vēl mērķi, ko sasniegt,» saka Pauls.

«Es ceru, ka es varu padarīt Latviju labāku un pozitīvāku. Reizēm ielās cilvēki ir tik noskumuši, ka liekas – tuvojas pasaules gals. Daudzi cilvēki Latvijā pat necenšas saskatīt pozitīvo, bet redz tikai slikto. Dzīve sniedz to, ko tu no tās sagaidi. Jādomā un jādzīvo pozitīvi, tad arī dzīve būs priecīgāka un smaidīgāka,» ir pārliecināts Pauls.

«Ar smagu darbu un lieliem mērķiem var daudz ko sasniegt. Es esmu parasts puika no laukiem – no Kalvenes. Nevajag domāt, ka mēs dzīvojam nekurienē, un ka no šejienes neko nevar sasniegt un izdarīt. Nevajag skatīties šaurā leņķī, vajag skatīties un domāt plašāk, tad arī daudz ko var sasniegt.»