Sirmais. Kulta ēdieni. Gruzija. Šašliks

Tieši rudens ir īstais laiks, lai brauktu uz Gruziju – tad šī dievu zeme ir pārbagāta dabas veltēm un Kahetijā pilnā sparā norit vīnogu vākšana. Starp citu, tieši Gruzija tiek uzskatīta par vīna īsteno dzimteni. No īpaši saldās vīnogu sulas un riekstiem te darina arī īpašo izdzīvošanas našķi – gruzīnu snikeri čurčhelu. To arī Sirmais iemācījās radīt. Tādu viesmīlību, cilvēku atvērtību un dāsnumu raidījuma veidotāju komanda nav sastapusi nekur citur pasaulē. Gruzijā ciemiņus uzskata par īpašu dāvanu, tieši tādēļ visas nama durvis ir atvērtas, cienasts it kā burtiski uzburas pats no sevis. Nemitīga šašliku (jeb MCVADI), hinkaļu un hačapuri ēšana, nebeidzami tosti, vīnu dzerot...